Det är okej att må dåligt..

Det är okej.. Det är okej att må dåligt. Att stöta bort sina känslor är något vi många ofta gör idag. Som t.ex. när någon frågar dig; Hur mår du? och du med automatik svarar “Jag mår bra tack, själv då?“. Istället för att vara ärlig dom gångerna man kanske mår dåligt. Tror man idag inte orkar att belasta någon annan med det som tynger en. Eftersom idag är vi många som mår dåligt av så många anledningar. Allt idag handlar om att allt ska se bra ut utåt. Jag har iallafall lärt mig att det hjälper inte av att hålla allt för mig själv. Som jag gjort i många år. Har alltid trott att man är stark genom att skjuta bort allt som är jobbigt. och bara blicka framåt. Ungefär som att soppa allt under mattan. och bara skita i allt. Men jag insåg tillslut att jag bara mår ännu sämre utav att inte prata om det som tyngt mig. Man blir ju smartare med åren 😉
Det är bra och viktigt att ha någon att ventilera ut allt hos. Prata med din vän, mamma, bror eller vem som helst som står dig nära. Sen finns det ju givetvis hjälp inom vården att få. finns alltid någon som är villig att lyssna och ge dig råd på vägen till ett bättre välmående. Oavsett vad det en är man mår dåligt utav. För det kommer alltid tillbaka till dig.  Man blir starkare av att prata om det. Och glöm inte att du är aldrig ensam! och ju mer man pratar om sina känslor desto mer lär du känna dig själv och det är viktigt och bra för både dig själv och personer i din omgivning.

Med detta sagt, så råder jag er alla att fråga en extra gång om hur dina nära och kära mår. Och sprid kärlek. För den ända medicinen som läker på riktigt är kärlek. Alla är vi lika mycket värda. och det är mer än OKEJ att må dåligt!! Nu ska jag stänga ner datorn och försöka sova gott! Hoppas ni alla har haft en super duper trevlig helg, för det har jag haft! Mer om helgen tänkte jag berätta om imorgon. GOD NATT! puss puss puss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *