Fredagsmys

Idag är det redan fredag. Gud vad fort denna vecka har gått.. Känns så skönt att bara ligga hemma i soffan framför tvn. Idag kommer jag somna tidigt.. Har haft fullt upp med att hänga med i svängarna med min kära mami som tagit med mig på ytterligare fler äventyr. Har hunnit med att vara på ett x-antal event och så var vi ute och slog klackarna i taket i onsdags. Har haft en riktigt bra och lyckad vecka. Att hänga med mami är som att leva i två liv. Inte många lugna stunder. Man ska ju känna att man lever, eller hur? Är så glad och tacksam just nu. Känns som att mitt liv är på väg i rätt riktning. och så tacksam för dem människor jag har i livet. och dem nya jag träffar på vägen.
Bort med allt gammalt och in med allt nytt!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *