Som ett dåligt batteri..

Idag är det måndag. Ny vecka, nya tag tänker ni..? Kan inte påstå att jag fått så mycket gjort idag. Har inte alls så mycket energi som jag vill ha. Jag har mina dagar då jag orkar lite mer och då jag inte orkar någonting alls.. Jag saknar faktiskt den Louise jag var förr. full rulle hela tiden.. Finns så mycket jag vill göra men inte orkar.. Just nu tar jag bara en dag i taget. Man känner sig lite som ett dåligt batteri. Om ni förstår hur jag tänker? Det är fulladdat en kort stund, sen dör det lika fort. och man måste ladda det hela tiden. Ungefär så fungerar min kropp just nu. Finns säkert många som tänker nu “det blir var man gör det till” eller kanske “gör det bara”.. Men kan lova dig att det inte är så enkelt som det låter.
Det ända jag gjort idag på min “to do list” är att jag ringt till min läkare för att förnya mina recept på mina mediciner. Ska också ta mig ut på en promenad snart. Så jag får lite friskluft..
Imorgon ska jag spendera min dag med min underbara och fantastiska mamma Minette(tryck på länken för att komma till hennes blogg). Får se vad det är för spännande hon tar med mig på nu. Är så tacksam över att jag har henne vid min sida. En riktig förebild och en sån godhjärtad människa. Alla skulle ha henne i sitt liv!

I torsdags var jag ju med mamma och hennes väninnor på Oktoberfesten som var på Café opera. Det var riktigt trevligt måste jag säga. och kan säga att det var en kväll att minnas.

Här kommer lite bilder från denna afton som var såå bra uppstyrt!!


 

Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *